Hjälmshögens Svets och Rep AB - Vår produktionshall Hjälmshögens Svets och Rep AB - Vår produktionshall

Produkter

Rakstål

I lagret finner vi raktstål i många olika diameter - allt från 6mm till 32mm. Standardlängderna på armeringen är 6 eller 12 meter. Vi kan även klippa längderna enligt önskemål.

Byglar

Med hjälp av våra bockmaskiner kan vi tillverka alla typer av byglar i olika dimensioner och storlekar - allt efter kundens önskemål.

Klicka här för att öppna typblad (pdf) 

Armeringsnät

I vårt lager finns armeringsnät i olika storlekar redo för att levereras direkt ut till kund. Vi har även möjlighet att klippa näten i önskade mått.

Bockade armeringsnät

Bockning Armeringsnät

I våra produktionshallar bockar vi armeringsnät enligt kundens önskemål.

Svetsad armering

Vi tillverkar dagligen färdigsvetsad armering till balkonger, trappor, väggar, pelare, hissgropar, bygelkorgar, plintar m.m. Även färdiga grunder och annat enligt önskemål från kund.

Stål

Hos oss finns material som stålbalkar och ingjutningsgods. I våra produktionshallar har vi kapacitet att skräddarsy stål genom kapning, svetsning och borrning. Vi har även möjlighet till galvanisering samt målning 20-40 ny.

Armeringstillbehör

Vi har armeringstillbehören du behöver som plastlinjaler, armeringsdistanser, förtagningslådor m.m

Smidiga LEveranser

Smidig leverans

Materialet kan levereras direkt ut till kund eller byggarbetsplatser med våra egna lastbilar och anställda chaufförer. Vid önskemål har vi även möjlighet till avlastning med kranbil.

Kolla in vår nya broschyr

Klicka på bilden för att öppna vår nya broschyr.